De markt voor het kopen van grote kunstkerstbomen is de afgelopen jaren sterk gegroeid. Je vindt ze nu in warenhuizen, online en zelfs bij Costco! Toch zijn er veel opties: van betaalbare kunstbomen van minder dan 100 dollar tot hoogwaardige voorverlichte versies van meer dan 1000 dollar. Dus wat moet je weten voordat je een aankoop doet? Bekijk deze gids over alles wat u moet weten als u dit jaar een kunstkerstboom koopt.

Hoe kies je de beste kunstkerstboom voor jou?

Er zijn een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van uw ideale kunstboom. Ten eerste, denk aan de grootte van uw ruimte: kunstbomen zijn er in verschillende maten, van tafelblad tot plafond, zodat ze in elke kamer van uw huis passen. Als u een grote ruimte hebt, zoals een woonkamer of een familiekamer, zult u een grote boom willen. Als de ruimte waarin u de boom wilt zetten echter kleiner is, zoals een slaapkamer, kunt u beter kiezen voor een kleinere boom. Overweeg vervolgens de kleuren: terwijl echte bomen in hun natuurlijke groene kleur komen, zijn kunstbomen er in verschillende kleuren, waaronder groen, blauw, rood, zilver en zelfs meerkleurig. Tot slot moet u uw budget in overweging nemen: de gemiddelde kosten van een goedkope kunstkerstboom liggen tussen de 50 en 100 dollar. Als u een high-end kunstboom wilt, kunt u verwachten meer dan $ 1.000 te betalen.

Materialen gebruikt bij de productie van kunstkerstbomen

Kunstkerstbomen worden vervaardigd uit verschillende materialen zoals plastic, PVC, stoffen of een combinatie van deze materialen. U moet weten dat de kwaliteit van de materialen die voor de bouw van de boom worden gebruikt, van invloed is op de levensduur van de boom en dus op de eigendomskosten. De meest voorkomende kunstkerstboommaterialen zijn: – Plastic bomen zijn de meest betaalbare kunstkerstbomen. Ze worden meestal gemaakt van de volgende materialen: – PVC bomen zijn een stap boven plastic bomen in termen van kwaliteit. PVC bomen worden meestal gemaakt van de volgende materialen: – Stoffen bomen zijn het duurste type kunstkerstboom. Ze worden meestal gemaakt van de volgende materialen: – Stoffen bomen zijn een van de duurste soorten kunstkerstbomen omdat ze met de hand worden gemaakt om er echt uit te zien. Bovendien worden ze meestal gemaakt van de volgende materialen:

Hoe verzorg je je nieuwe kunstkerstboom?

Het is belangrijk dat u weet hoe u uw kunstkerstboom moet verzorgen, zodat hij jarenlang meegaat. Als u niet weet hoe u uw kunstboom goed moet verzorgen, riskeert u hem te beschadigen en hem binnen enkele jaren te moeten vervangen. Houd deze dingen in gedachten om uw boom mooi te houden en schade te voorkomen: – Water geven: Het nummer één ding dat u moet doen om uw kunstkerstboom te verzorgen is hem water geven. Alle kunstkerstbomen hebben water nodig. Voor echte kerstbomen is water geven niet nodig, maar voor kunstkerstbomen wel om schade te voorkomen. – Verlichting: Verlichting is een ander belangrijk onderdeel van de zorg voor uw kunstkerstboom. Wanneer u verlichting koopt, controleer dan het benodigde vermogen en zorg ervoor dat het overeenkomt met de classificatie op de boom, zodat het geen schade aan de boom veroorzaakt. – Verwijdering: Als Kerstmis voorbij is, wilt u natuurlijk uw kunstkerstboom demonteren en opbergen tot volgend jaar. Om uw kunstkerstboom goed op te bergen, haalt u hem eind december weg en bewaart u hem op een droge plaats tot volgend jaar. – Door goed voor uw nieuwe kunstkerstboom te zorgen, gaat hij nog jaren mee. Nu u alles weet over kunstkerstbomen, kunt u een weloverwogen beslissing nemen die perfect is voor u en uw gezin. Of u nu een high-end boom wilt of een budgetvriendelijke, u kunt de perfecte boom voor uw huis vinden.