De term “Barbecue” beschrijft een aantal kookmethoden waarbij een levend vuur en rook worden gebruikt. Traditioneel is de meest populaire barbecuestijl het gebruik van een pit of “roker” met houtskool of houtskool. In dit artikel worden enkele van de meest voorkomende soorten barbecues en rokers onderzocht en wordt beschreven hoe u de beste kunt kiezen voor uw behoeften. Er zijn ook tips en technieken voor het bouwen en onderhouden van een put, waaronder hoe je je eigen Pastrami kunt maken.
Rokerijen

Rokerijen worden gebruikt om te barbecueën. Ze bieden de perfecte omgeving om uw vlees tot in de perfectie te garen. Er zijn veel voordelen aan het roken van voedsel, waaronder sappiger, mals vlees. Ze kunnen zelfs worden gebruikt om vis te koken. Er zijn enkele belangrijke verschillen tussen het roken van voedsel en barbecueën. Lees meer over de verschillen om de juiste keuze te maken. Er zijn veel soorten rokerijen beschikbaar. Lees meer over de verschillende soorten rokers.
Kampvuren

Als je een kampeervakantie plant, is een van de belangrijkste veiligheidsmaatregelen ervoor te zorgen dat je barbecue en kampvuur goed geventileerd zijn. Een grote brand kan snel ontstaan ​​en zich uitbreiden naar omliggende gebieden. Voordat u uw barbecue aansteekt, moet u contact opnemen met uw plaatselijke brandweer om te controleren of het legaal is om het vuur te gebruiken. Bovendien moet u ervoor zorgen dat uw buren de geur niet erg vinden, aangezien sommige mensen met astma moeite kunnen hebben met ademhalen wanneer ze in de buurt van een open vuur zijn.
Stalen gesloten “putten”

Na de Tweede Wereldoorlog groeide de populariteit van barbecuerestaurants en kwamen er gesloten “pits” op de markt. In wezen zijn gesloten putten enorme bakstenen open haarden met rekken voor het bewaren van vlees en een schoorsteen om rook af te voeren. Grote metalen deuren aan de voorkant openen om klanten toegang te geven tot het vlees en kunnen tijdens het koken goed worden gesloten. De voorwand kan ook verwijderbaar zijn, zodat klanten kunnen koken in de keuken van het restaurant terwijl de pit gesloten is. Een vuurhaard aan de achterkant maakt het mogelijk om houtblokken toe te voegen.
Pastrami

Voor de ultieme pastrami-barbecue-ervaring, bereidt u deze eens in een rookoven of grill. Je kunt de pastrami ook stomen of in plakjes snijden voordat je hem gaat barbecueën. Deze methoden vereisen weinig of geen koken en produceren sappige resultaten. Het geheim van een heerlijke pastrami-barbecue is om de beste temperatuur te kennen om het vlees te garen. Gelukkig kun je een digitale barbecuethermometer gebruiken om te bepalen hoe gaar het vlees is.
Grillen

Er zijn verschillende tips voor het grillen op een barbecue. Zorg er allereerst voor dat de grill schoon is. Dit is cruciaal omdat alle resten die op de grill achterblijven tot as zullen verbranden. Zorg ervoor dat je de grill goed schrobt met een barbecueborstel om eventuele resten te verwijderen. U moet de grill ook oliën om te voorkomen dat voedsel blijft plakken. Strooi op het laatste moment voor het koken zout over het voedsel. Dit voorkomt dat het gaat plakken.
Direct op de kolen

Het gebruik van de directe methode bij het barbecueën is vergelijkbaar met braden, maar met meer warmte. Normaal gesproken moet u uw voedsel halverwege het koken omdraaien om gelijkmatig garen te krijgen. Voedsel dat 25 minuten of minder nodig heeft, moet op deze manier worden gekookt. Aanbraden en verkolen worden ook bereikt met direct koken. Deze methode is het beste voor het bereiden van kleinere items zoals hamburgers en steaks. Maar zorg ervoor dat u de instructies zorgvuldig leest om er zeker van te zijn dat het voor u werkt.
Sauzen

Als je van barbecueën houdt en je kookkunsten nog beter wilt maken, kun je barbecuesauzen gebruiken. Hoewel deze sauzen bedoeld zijn om je eten op smaak te brengen, kun je ze ook gebruiken om smaak toe te voegen. Gebruik een paar theelepels droog komijnpoeder en een paar druppels azijn. Ze geven de saus allebei een lekkere toets en kunnen geleidelijk aan je favoriete barbecuesausrecept worden toegevoegd. Gemalen mosterdpoeder, knoflook, uienpoeder, zout en peper zijn ook nuttige toevoegingen.