Het House Garden Hotel Rome is ideaal gelegen om de stad en haar omgeving te verkennen. Het hotel is gelegen nabij de wijk Coppede, een minder bekende maar zeer interessante buurt. Het museum voor moderne kunst, MACRO, bevindt zich in de buurt, evenals de tuinen van Sallust, een prachtige archeologische vindplaats en zomerconcertlocatie. In de buurt vind je talloze musea, villa’s en parken. Hier zijn enkele van de meest populaire attracties:
Planten in huistuin

Het bemesten van uw kamerplanten is een belangrijk onderdeel van succesvol tuinieren in uw huis. Je moet niet vergeten dat overbemesting de wortels kan verbranden en de groei van je planten kan belemmeren. Zorg ervoor dat de voedingsniveaus tussen uw planten in evenwicht zijn. Planten in de bloeifase zouden vergelijkbare hoeveelheden voedingsstoffen moeten krijgen, terwijl planten die niet goed bloeien mogelijk onderbemest zijn. Planten die een hoger stikstofgehalte nodig hebben, bloeien mogelijk niet goed. Het vermeerderen van sommige planten is een goedkope manier om meer van de planten te produceren die je hebt gekweekt.

Kamerplanten zijn geweldig om je binnen het hele jaar door groen te houden. Victorianen kweekten planten in hun huizen en brachten exotische planten in hun huizen. Kamerplanten hebben veel voordelen en het is een geweldige manier om je interieur er weelderig uit te laten zien. Als je bang bent dat je kat gestrest raakt door de planten, zijn hier enkele dingen die je moet overwegen voordat je ze aan je huis toevoegt. Planten in huistuinen kunnen ook een uitstekende manier zijn om een ​​chagrijnige kat te vermijden.
Zonnewijzers in huistuin

Om een ​​zonnewijzer in uw huistuin te installeren, moet u weten hoe u deze goed installeert. De beste tijd om een ​​zonnewijzer in te stellen is ‘s middags en er zijn vier dagen van het jaar waarop de tijd van de zon samenvalt met uw klok. Er zijn echter verschillende andere dagen waarop de tijd van de zon niet overeenkomt met uw klok. Je moet ook onthouden dat de lengte van het daglicht dagelijks varieert, maar de middag is altijd het hoogste punt aan de hemel.

Een zonnewijzer kan alles zijn dat gebruik maakt van de hoogte of azimut van de zon om de tijd te bepalen. Hoewel zonnewijzers voornamelijk voor praktische doeleinden worden gebruikt, worden ze ook als prachtige tuinornamenten beschouwd. Een rudimentaire zonnewijzer kan worden gemaakt door een stok of spijker in de grond te steken en de randen van de schaduw te markeren. Vervolgens kunt u met tussenpozen de schaduw van de stok of het bord omlijnen. Vermijd in massa geproduceerde zonnewijzers, die vaak zijn gemaakt van goedkope materialen en mogelijk niet de juiste uurlijnen of gnomon-uitlijning hebben.
Locatie huis tuin

Een van de eerste dingen waar u rekening mee moet houden bij het plannen van de locatie van uw huistuin, is de hoeveelheid zonlicht die deze elke dag ontvangt. Als je veel groenten kweekt, is het logisch om je tuin dichtbij je huis te plaatsen. Als je alleen af ​​en toe groenten oogst, moet je je tuin verder weg planten. Houd er echter rekening mee dat er bepaalde afwegingen zijn bij het selecteren van de locatie. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u verder moet lopen om uw tuin water te geven en toegang te krijgen tot gereedschap. Streef ernaar een locatie te kiezen die binnen handbereik is van uw huis en werk.