Een populaire keuze in Rome is de House Garden. De charmante en goed onderhouden tuin is een populaire bestemming voor groepen vrienden en toeristen. Dankzij de centrale ligging hebben gasten gemakkelijk toegang tot veel van de populairste attracties van Rome. Of u nu alleen reist of met een grote groep, deze bed & breakfast is de ideale keuze voor een romantisch uitje of een leuke familievakantie. Hier zijn enkele handige tips voor het boeken van uw verblijf:
Hollister House Garden is een Amerikaanse interpretatie van de klassieke Engelse tuin

De Hollister House Garden is een prachtige, zij het enigszins onorthodoxe, interpretatie van de klassieke Engelse tuin. Het landschap bestaat uit meerdere niveaus en heggen en de sfeer is zonsondergangkleurig. Bezoekers kunnen ook de Twilight in the Garden-cocktailparty bijwonen die op zaterdagavond in september op de Upper Lawn wordt gehouden. Naast de tuinen zelf organiseert Hollister House het hele jaar door tal van evenementen, waaronder een jaarlijkse veiling en een rondleiding door de tuin.
Amstelhuis tuin

De tuin van het Amstel House is ontworpen in de stijl van de koloniale heropleving door Virginia landschapsarchitect Charles Gillette. De tuin is onlangs gerenoveerd door een sponsoring van de Arasapha Garden Club. Landschapsarchitecten van de Anne F. Walters Company zorgden voor gedetailleerde plannen voor de renovatie. De plannen dienden als basis om aspecten van de tuin te veranderen en rekening te houden met veranderingen in licht en gebruik. Een nieuwe stenen fundering en zandstenen muren werden in het ontwerp verwerkt.
Amstelhuis

De Amstel House Garden is oorspronkelijk ontworpen in de jaren 1930 door landschapsarchitect Charles Gillette uit Virginia. De Arasapha Garden Club heeft een renovatieproject gesponsord om de tuin op een modern niveau te brengen. Landschapsarchitecten Anne F. Walters Company werden ingehuurd om het landschapsplan te ontwikkelen, inclusief wijzigingen in de bestaande plantensoorten en lichtomstandigheden. Bij de renovatie werd ook rekening gehouden met het gebruik van de tuin. Een plattegrond van de tuin is online beschikbaar.
Amstel House Hotel Rome

Een van de leukste dingen van Amstel House Hotel Rome is dat het een prachtige tuin heeft. The Garden geeft gasten het gevoel thuis te zijn in plaats van in een hotel. De kamers zijn voorzien van airconditioning en bieden uitzicht op de tuin. Alle kamers zijn voorzien van gratis toiletartikelen en badjassen. Er is ook een restaurant op het terrein. Gasten kunnen contant betalen zonder contant geld.
Schuur Huis Tuin

The Barn House Garden is een prachtig tuinbouwparadijs dat Kate en Hitesh hebben gecreëerd. De tuin is open voor het publiek via de Nationale Tuinen Regeling en is van juni tot september op afspraak open voor het publiek. Je kunt het in augustus op tv zien – en het was te zien op Gardener’s World! Kate’s tuin staat vol met een grote verscheidenheid aan grassen, maar dat is niet de enige reden om te bezoeken.