De kamers van House Garden in het centrum van Rome bieden moderne elegantie en comfort. Deze kamers liggen op loopafstand van het station Termini en de Via Veneto en bieden gemakkelijke toegang tot veel van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. De kamers van House Garden zijn ideaal voor zakenreizigers en liggen dicht bij vele belangrijke ambassades en overheidsgebouwen, evenals de universiteit La Sapienza. U bevindt zich in het hart van de actie zonder een fortuin uit te geven aan taxi’s of hotels.
Hollister House-tuin

De Hollister Homestead is een historisch huis in Washington, Connecticut, gebouwd rond 1770. Het is een opmerkelijk voorbeeld van Georgische architectuur in het gebied. Vandaag hebben het huis en de tuin hun deuren geopend voor het publiek. Deze tuin is een voorbeeld van de stijl en is open voor het publiek. Het huis is een prachtige omgeving voor buitenactiviteiten, vooral wandelen. De tuin werd in 1979 voor het publiek geopend, maar de hoeve is niet de enige attractie op het terrein.
Stadshuis tuin

De Town House-tuin bij de GCC is deze zomer 15 jaar geworden. Het werd oorspronkelijk geïnstalleerd in 2002 om het 75-jarig jubileum van de club te vieren. De tuin is ontworpen door een commissie om gedurende drie seizoenen belangstelling te bieden en de bakstenen gevel van de belangrijkste locatie van de stad aan te vullen. Het project was niet altijd een succes, aangezien in het oorspronkelijke plan was vermeld dat alle planten zouden worden verkocht tijdens de jaarlijkse Plant Sale van de Club. Met de hulp van vrijwilligers is de tuin in de loop der jaren echter tot bloei gekomen en heeft het de aandacht getrokken van alle lagen van de bevolking.
Marston House tuin

Het Marston House werd in 1905 gebouwd voor de eigenaar van het warenhuis en burgerleider George W. Marston en zijn vrouw, de historicus Anna Gunn Marston uit San Diego. Het is ontworpen door de bekende architect Irving Gill en staat vermeld in het nationaal register van historische plaatsen. Tegenwoordig wordt het huis als museum gerund door de Save Our Heritage Organization. De woning beschikt over een formele tuin en een fraai aangelegde voortuin. De familie Marston woonde acht generaties in het huis en ze waren goed verbonden met de stad.
Ronde Huistuin

Het Round House Garden and Learning Center is een openbare ruimte in Boulder, Colorado. Het bedient de Boulder-gemeenschap door een unieke omgeving te bieden om te leren over tuinieren, het milieu en de gemeenschap. De unieke, tien hectare grote site is ook een gemeenschapscentrum met een inheemse plantentuin, een kas met twee verdiepingen en een plek om vanuit de lucht te bekijken. De tuinen zijn vredig, contemplatief en hebben uitzonderlijke bomen, waaronder zuilvormige esdoorns en parasoldennen.
Hollister House Hotel

De Hollister Homestead, gelegen in Washington, Connecticut, is een voorbeeld van laat-Georgische architectuur in het gebied. Het werd in 1979 voor het publiek geopend en tegenwoordig staat het Hollister House Hotel Garden. Bezoekers kunnen een rondleiding krijgen door het huis of gewoon ronddwalen over het terrein. De tuin biedt een voorproefje van het leven op de hoeve, of ontspan gewoon en geniet van het uitzicht. Dit prachtige hotel in Connecticut biedt zowel accommodatie als dineren op zijn historische locatie.