Kinderen zijn dol op tuinieren. Zeker als de planten kleurrijk zijn, lawaai maken en snel groeien. Ze kunnen een oefening of een metafoor zijn voor het ouderschap. Ouders moeten toezicht houden op jonge kinderen wanneer ze tuinieren, maar oudere kinderen kunnen deelnemen aan meer fysieke activiteiten. Ongeacht de leeftijd is tuinieren een goede manier om een ​​band met uw kinderen op te bouwen. Het netjes houden van de tuin kan ook een goede manier zijn om samen quality time door te brengen. Lees verder om enkele van de beste tuintips voor kinderen te ontdekken.
Planten zijn als mensen

Planten creëren gemeenschappen. Hoewel elke gemeenschap uniek is, accepteren sommigen verschillen en omarmen ze de individualiteit van de leden. Andere gemeenschappen tolereren geen verschillen. Ieder van hen creëert in ieder geval een unieke omgeving die het de moeite waard maakt om mee te doen. Een goed boek voor de plank van elke tuinman is Plannthropology. Het is een inspirerende en leerzame lezing die ook een uitstekend cadeau is voor iemand die van natuur en tuinieren houdt.
Ze hebben zorg nodig

Als u van dieren in de achtertuin houdt, moet u proberen deze naar uw tuinen te lokken. Dieren in het wild in uw tuin zijn een ware traktatie voor tuinders. Helaas worden veel van deze wezens bedreigd door klimaatverandering, dus je kunt ze het beste gezond houden. Hier zijn 10 manieren om ze te helpen gedijen. – Ziekte voorkomen. Plagen, zoals bladluizen, moeten snel worden bestreden en bestreden. – Verwijder oud of beschadigd blad en stengels.
Ze kunnen een metafoor zijn voor ouderschap

De metafoor voor tuinieren wordt vaak door opvoeders gebruikt om het lesgeven aan kinderen te beschrijven. Het gebruik van deze metafoor weerspiegelt de op het kind gerichte idealen van opvoeders, die de belangen van kinderen moeten respecteren, hun ontwikkelingsbereidheid moeten erkennen en de verleiding moeten weerstaan ​​om slechts een beperkt aantal resultaten te bereiken. Historische onderwijstheoretici gebruikten deze metafoor echter om vooroordelen over kinderen te ondersteunen. Het huidige gebruik van de metafoor weerspiegelt echte vooruitgang in de ideeën van opvoeders over kinderen.
Ze zijn een vorm van lichaamsbeweging

Een tuin is een natuurlijke training die veel voordelen heeft voor je gezondheid, maar je weet misschien niet dat tuinieren een vorm van beweging is! De American Heart Association beschouwt tuinieren als een gematigde oefening, en het kan je helpen calorieën te verbranden op vrijwel dezelfde manier als een bezoek aan de sportschool. Veel voorkomende tuintaken vergroten de flexibiliteit en gewrichtskracht, verbranden calorieën en verminderen stress. Zelfs een half uur tuinieren kan je al helpen om een ​​pond in een week af te vallen.
Ze zijn een manier om onrecht te weerstaan

In de Verenigde Staten wordt tuinieren vaak gezien als een voorbeeld van gentrificatie. Hoewel gentrificatie zeker niet de enige reden is om een ​​tuin te laten groeien, is het al lang een populaire manier om onrecht te weerstaan ​​en gekleurde gemeenschappen te ondersteunen. Tuinieren en voedselrechtvaardigheid zijn nauw verwante concepten. De National Black Food and Justice Alliance is een voorbeeld van een organisatie die voedselonrechtvaardigheid wil aanpakken en gezond en duurzaam eten wil promoten.